7 fördelar med extraljus på arbetsbilen

Många yrken har nytta av extraljus till sina arbetsbilar för att kunna se bra, som till exempel inom räddningstjänsten och på byggarbetsplatser. Du bör överväga LED extraljus som har en rad fördelar som energieffektivitet, hållbarhet och inte minst optimalt ljus.

LED extraljus är ett bra sätt att ge ytterligare belysning till viktiga arbetsbilar som bärgningsbilar, lastbilar, traktorer och fordon inom räddningstjänsten. Det underlättar arbetet inom många yrken eftersom det lyser upp ett mycket större område. Den bästa inköpsstället för LED extraljus hittar du hos Extraljuskungen som säljer högpresterande LED-ljus från det välrenommerade varumärket Avelux. Dessa har den senaste LED-tekniken och finns att köpa som både traditionella runda lampor och ramper.

Fördelen med Avelux är att de är extremt snabbtändande och ger 100 procent ljus omedelbart utan någon upptändningstid. Så ta chansen, slå till och köp Avelux Summit Pro 225 och få den levererad inom endast två dagar. Frakten kostar inget eftersom Extraljuskungen erbjuder fri frakt vid köp över 995 kronor och denna produkt kostar 1.895 kronor. Det råder ingen tvekan om att LED-ljus till skillnad från standardbelysning erbjuder många fördelar.

Topp 7 fördelar med LED extraljus

  1. Energieffektivitet – LED-ljus är mycket energieffektiva och förbrukar en bråkdel av strömmen som vanliga lampor gör. Närmare bestämt sparar du i genomsnitt cirka 75 procent i energikostnader, något som även är bra för miljön.
  2. Hållbara och pålitliga – LED-ljus har inga ömtåliga delar som är känsliga för att gå sönder. Det här är precis vad du behöver som arbetsbelysning eftersom det inte sällan uppstår oväntade stötar och vibrationer.
  3. Kompakta – När det gällen LED-tekniken är den mycket anpassningsbar och kompakt. Du kan med lätthet installera LED-ljus där utrymmet är begränsat och där en större lampa inte skulle kunna placeras. Detta säkerställer att du alltid kan installera LED extraljus på byggbilar, bärgningsbilar, lastbilar och andra arbetsbilar som behöver bra ljus.
  4. Lång livslängd – En av de främsta fördelarna med LED-ljus är att dessa lampor har en mycket lång livslängd, inte sällan upp till 100 000 driftstimmar eller mer.
  5. Miljövänliga – Förutom att leverera utmärkt ljus har LED-tekniken fördelen att vara bättre för miljön. De innehåller till exempel inget kvicksilver som lysrör och andra typer av lampor brukar göra.
  6. Strålningsfria – Långvarig exponering av ultraviolett strålning kan orsaka hud- och ögonproblem. Genom att använda LED-ljus undviker du denna farliga exponering.
  7. Säkra – Säkerhet är en viktig fördel som inte kan förbises med LED-ljus. Vanliga lampor har en bristande effektivitet då 90 procent av energin förbrukas till värmeenergi. LED-ljus genererar 0 procent i värmeenergi under drift och skapar därför inga höga värmenivåer som kan utgöra en risk.

Öka din produktivitet med LED extraljus

När du lägger ihop alla fördelar med LED-tekniken märker du vilken bra idé det är att köpa moderna LED-ljus. Du kommer att öka din energibesparing, produktivitet, säkerhet och inte minst kunna arbeta lättare eftersom du ser bättre. Det enda du behöver göra är att göra ett enkelt köp hos Extraljuskungen där det finns ett brett sortiment av LED extraljus.

“I mitten av svårigheten ligger möjligheten.”

Albert Einstein

Ta risken

Sök ditt drömjobb idag!