Video och reklamfilmer som marknadsföring

Vill du som företag synas mer? Ta hjälp av ett produktionsbolag och lägg ut videos och reklamfilmer om verksamheten som både är intressanta att titta på och enkla att förstå. Videos är perfekt marknadsföring och ett lättare sätt att nå nya målgrupper.

Genom att skapa intressanta videos och reklamfilmer om kampanjer eller om vad ni själva står för, kan ni nå flera. Det är lätt att lägga upp i olika digitala kanaler och på sociala medier för att sprida varumärket mer.

Göra filmerna själva eller ta hjälp av ett produktionsbolag

Om du har en väldigt liten budget men ändå har bra utrustning kan det vara värt att skapa en egen liten video eller reklamfilm. Det beror också på var den ska sändas och vem som ska se den. Om det enbart gäller det interna företaget för att förklara något på ett enklare vis kan en egenproducerad film räcka, men om du vill nå ut till en stor målgrupp och vara väldigt proffsig bör du ta hjälp av ett erfaret produktionsbolag. Bor du till exempel i Stockholm kan du vända dig till ett produktionsbolag i Stockholm och be dem producera filmen. Det är egentligen inte speciellt dyrt, men jämför och välj väl.

Vad ska filmen handla om?

Elegant,Woman,Ready,For,A,Shoot,-,Young,Actress,ReadyEn reklamfilm eller en video om ett företag kan i stort sett ta upp vad som helst. Du kanske vill visa folk vilken policy ni har som företag eller ta upp något ni nyss uppdaterat om er själva. Visa något allvarligt och istället göra en film om det för att få med den känslomässiga aspekten. Det finns hur många anledningar som helst till att producera videos eller reklamfilmer. Allt fler företag upptäcker nyttan av att lägga ut filmerna på en rad olika kanaler och sociala medier för att få ett snabbt och bra gensvar. Filmerna kan vara animerade eller involvera riktiga personer, alternativt bara inkludera tjänster och produkter och inte ens verkliga personer. Det bästa är att ta ett snack med produktionsbolaget eller mediaavdelningen på arbetet diskutera fram vad som fungerar bäst för er och er målgrupp så att filmen blir förstådd.

“I mitten av svårigheten ligger möjligheten.”

Albert Einstein

Ta risken

Sök ditt drömjobb idag!