Därför ska du boka föreläsare till företaget

Att boka in en föreläsning till företaget kan ge många positiva effekter. Trivseln och sammanhållningen kan öka, och det kan faktiskt även ha effekt på produktiviteten. Lena Skogholms föreläsningar tar dessutom upp ämnen som kan vara intressanta för dig och dina medarbetare.

Det är lätt att fokusera på effektivitet och resultat när du har hand om en arbetsplats, men hur står det egentligen till med sammanhållningen? Trivs dina medarbetare på jobbet – och har de roligt där?

Inspiration som ger ny energi

När medarbetare får en paus från sina vanliga arbetsuppgifter och tillsammans gör något som känns kul kan det egentligen skapa positiv energi vad det än är ni gör under pausen. Med med en föreläsare som väcker nya tankar kan er team building-tid användas på ett riktigt bra sätt. Att Lena Skogholm föreläser i Stockholm har fått betydelse för många arbetsplatser. Hon är intressant att lyssna på och expert på ledarskap, stresshantering och social arbetsmiljö. Lena Skogholm utgår alltid från hjärnforskning och förklarar på ett lättbegripligt sätt hur människor fungerar och varför de gör som de gör.

Förändring kan skapas

Med en föreläsare som Lena Skogholm kan intressanta samtal väckas efteråt, och sammanhållningen kan öka. De allra flesta trivs redan på sina jobb, men med spännande samtal kan trivseln bli ännu högre. Föreläsning är också en form som kan passa de flesta, även de som tycker att kick off-lekar känns fåniga och obekväma. När medarbetare trivs på jobbet blir det inte bara en bättre stämning, utan det kan bli lättare att lösa konflikter och hitta lösningar – och effektivitet och produktivitet kan bli högre.

Välj mellan olika spännande områden

Lena Skogholm erbjuder olika föreläsningar. Du kan välja mellan ämnen som bemötande, ledarskap, social arbetsmiljö, stresshantering, svåra samtal, självledarskap och tonårshjärnan. Innehållet i föreläsningarna kan sätta fingret på något där just din arbetsplats kan behöva utvecklas. Det gör att en större förändring kan ske. Föreläsningen bidrar då inte bara till en bättre sammanhållning och intressanta samtal när ni nyligen varit där. Kanske behöver ni till exempel fråga er hur ni egentligen arbetar med den sociala arbetsmiljön. Föreläsningen kan ge er en knuff i rätt riktning, så ni börjar använda er av nya strategier.

“I mitten av svårigheten ligger möjligheten.”

Albert Einstein

Ta risken

Sök ditt drömjobb idag!