Därför är säkra nyckelskåp en bra investering

På ett företag där många nycklar är i omlopp kan det vara en god idé att ha ett bra system för nyckelhanteringen. Om det finns ett säkert nyckelskåp där varje händelse loggas i systemet är det lätt att ha kontroll på företagets nycklar. Ett nyckelhanteringssystem går att anpassa efter verksamheten och det behov som finns.

The,Door,Lock,With,The,Handle,And,A,Key.Om du jobbar för ett företag och är ansvarig över nyckelhanteringen kan det vara en bra idé att företaget investerar i ett säkert nyckelskåp. När det är många nycklar i omlopp är det lätt hänt att en och annan nyckel försvinner. För att undvika sådant kan ett nyckelskåp från Creone vara på sin plats. Att ha ett nyckelskåp eller ett värdeskåp med kodlås gör att den som är ansvarig över nycklarna kan bestämma vem som har tillgång till en viss nyckel eller en viss lucka i skåpet. Det finns olika typer av skåp och nyckelhanteringssystem. Alla system är flexibla vilket gör att du kan anpassa hanteringen av nycklar efter det behov som finns. Om ditt behov ändras kan du alltid bygga ut den lösning som du har. Nyckelskåpen har olika säkerhetsklassningar vilket ger en stor trygghet i att risken att nycklarna hamnar i orätta händer är liten.

Alla händelser loggas i ett system

Om du har ett nyckelhanteringssystem kan du bland annat ha stenkoll på vem som har använt vilka nycklar eftersom alla händelser loggas av systemet. Nyckelhanteringen är kopplat till ett system som är både enkelt att hantera och överskådligt. Att placera nyckelskåpet i receptionen kan vara en bra idé. Då kan de som behöver nycklar hämta dem där. En fördel med ett nyckelskåp där många ska ha flera och olika nycklar är att det är lättare för medarbetaren att hålla koll på nycklarna.

Smidig hantering av nycklar

Om arbetstempot är högt på företaget och medarbetarna behöver fokusera på arbetsuppgifterna är det tryggt att ha ett system som sköter sig själv. Att hålla ordning på nycklar ska vara enkelt. Den som är administratör över nycklarna kan enkelt och snabbt styra över vem som har tillgång till vissa nycklar. Det är en stor fördel att du snabbt och smidigt kan ändra behörighet för en nyckel vid behov.

“I mitten av svårigheten ligger möjligheten.”

Albert Einstein

Ta risken

Sök ditt drömjobb idag!