Vidareutbilda dig för att utveckla din karriär

Idag krävs någon form av utbildning, oftast minst gymnasieutbildning men helst också högskoleutbildning, för att få ett jobb. Du som har högskoleutbildat dig har kanske fått ett bra jobb och arbetat ett par år, men funderar på hur du kommer vidare i karriären?

Ett sätt att både utveckla din yrkesmässiga kompetens men även dig själv som person är att gå en ledarskapsutbildning. Det finns många utbildningar på marknaden, både från företag och högskolor. Välj en utbildning från en aktör som är

ledande i Norden på ledarskapsutbildningar så att du verkligen får ut det du vill av tid och pengar du lägger ned.

Vilken utbildning ska du välja?

Inför valet av ledarskapsutbildning är det viktigt att du funderar på vart du vill att utbildningen ska ta dig och vilken typ av kunskap du söker. Om det är en projektledarroll som lockar kan det vara bra att lära dig specifika projektledningsverktyg, men även ekonomi eller managementutbildningar kan vara utvecklande beroende på dina förkunskaper. Är det en finanschefsroll, VD-roll eller en plats i en styrelse du siktar mot kan du gå alltifrån en hel MBA-utbildning till enstaka kurser i juridik, ledarskap eller ekonomi.

För att förstå vad du behöver är det bra att ta kontakt med en karriärcoach: att utveckla sin kompetens gör att den alltid är aktuell och passar arbetsmarknaden. ofta kan du få hjälp med detta om du är med i en fackförening. De flesta arbetsgivare ser positivt på att de anställda vill vidareutvecklas internt och det är också en faktor för att få arbetstagare att välja just deras företag . Du kan då både få utbildningen betald och möjlighet att studera på arbetstid om det fungerar ihop med dina övriga arbetsuppgifter. Ta chansen att gå en ledarskapsutbildning, det kommer att vara något du kan ta med dig hela livet.

“I mitten av svårigheten ligger möjligheten.”

Albert Einstein

Ta risken

Sök ditt drömjobb idag!